Kundeomtale

Her kan dere skrive en hilsen til de ansatte på Villa Nordstrand, om du måtte være beboer eller pårørende. Hilsen oss på Villa Nordstrand.

Her kan dere sende en hilsen til alle på Villa Omsorg

 
 
 
 
Av sikkerhetsgrunner lagrer vi IP-adressen 3.236.8.46.
Det er mulig at din hilsen vil kun være synlig i gjesteboken etter at vi har gjennomgått den. Vi forbeholder oss retten til å redigere, slette eller ikke publisere innlegg.
6 entries.
Lise Faye-Schjøll
Min tante, Trinelise, var så heldig å få plass på på Villa Nordstrand i 4 uker. Stedet kan anbefales til alle eldre som har behov for hjelp og assistanse i hverdagen. Et utrolig flott personale, som er opptatt og interessert i beboerene, og som gir omsorg på alle måter. Lyse pene enerom, og koselig åpent kjøkken med peis. Maten er hjemmelaget og veldig god. Steder som dette burde det vært flere av!
Arnstein Granlie
Villa Nordstrand fyller et behov for verdig omsorg av Pappa. Han har fått tilbake en hyggelig hverdag og smiler igjen ! Jeg håper de som er valgt til å styre vårt land vil bidra til at flere enn min Pappa får muligheten til å føle den tryggheten et entusiastisk helsepersonell gir i en krevende livssituasjon.
Marit Halvorsen
Nå som far trenger mer hjelp, er Villa Nordstrand det beste sted han kan være. Det er betryggende for meg å vite at han blir så godt tatt vare på. Tusen takk!
Henning Theg
HEI ALLE SAMMEN. VIL GJERNE FÅ SENDE EN SOMMERHILSEN TIL DERE OG TAKKE FOR DET HYGGELIGE OPPHOLDET JEG HADDE I EN VANSKELIG TID. ENESTÅENDE VENNLIGHET OG HJELP TIL ALLE TIDER OG EN HJERTEVARME
Halfdan flinder
Både min mor og jeg som er pårørende ble tatt imot med varme og respekt fra første dag. Det spilte ingen rolle når på døgnet man kom på besøk. Var det noe mamma trengte fikk hun hjelp med en gang. Skulle bare ønske at flere hadde mulighet til å få den samme oppfølging. Kan ikke gi dem nok skryt
Vera
Villa Nordstrand, et sted det er godt å være. Der sitter ingen på rommene sine og sturer,alle tar del i fellesskapet, og de ansatte skaper et unikt miljø.Jeg glemmer aldri den første julen som ble feiret hos dere, dere åpnet VO i oktober ,og organiserte en julehelg av ypperste klasse! Når jeg har vært hos dere senere er det som å komme hjem.Vi sees igjen!