Villa Nordstrand

Villa Nordstrand Vi er alltid tilgjengelig for deg

Villa Nordstrand ble åpnet i februar 2016 på bakgrunn av tett dialog med pasienter og pårørende som ønsket alternativer innen eldreomsorgen.

Vi skreddersyr et tilbud på bakgrunn av behovene som de eldre selv har signalisert.

Villa Nordstrand er et privat hjem hvor eldre med pleie- og omsorgsbehov kan bo i kortere perioder eller på permanent basis. Vi vet at mange faller utenom det kommunale tilbudet (f.eks. omsorgsbolig og korttidsplass) eller ønsker høyere standard. Kanskje noen dager hos oss – i et koselig hjem istedenfor på institusjon – vil gi din kjære et løft?

Seniorpensjonatet vårt er bemannet med servicepersonell som kan bistå med medisinhåndtering, stell og tilby sosialt samvær i harmoniske omgivelser. Vi tilbereder all mat i villaen og har fokus på omsorg, trygghet og trivsel. Ved høytider lager vi hyggelige rammer for tradisjonelle arrangementer.

Hvis du som pårørende i perioder ikke kan være tilgjengelig for dine nærmeste, vil vi kunne være et trygt alternativ. For pårørende vil et eldrehjem representere en verdifull og etterlengtet avlastning. Vårt mål er å skape et trygt og godt hjem under oppholdet på Villa Nordstrand.

Du må gjerne kontakte oss selv, eller om du får noen til å ringe Villa Nordstrand for deg. I forkant av oppholdet kan vi om ønskelig møtes for en samtale for å bli kjent, høre om dine ønsker, vaner og behov. Dette for at vi som jobber på Villa Nordstrand kan tilrettelegge oppholdet slik at det blir best mulig tilpasset deg. Hos oss er alle velkomne selv om du ikke skulle være syk eller trenge mye hjelp, men kun ha ett ønske om litt forandring i hverdagen for en liten periode.

Villa Nordstrand har som fokus å se hele mennesket og imøtekomme individuelle ønsker og behov. I møte med eldre verdsetter vi den gode samtalen. Det å motivere og tenke positivt, betyr mye for å skape trivsel og en god hverdag.

Ring oss for en uforpliktende prat. Kanskje du vil komme hit og ta en titt? Vi ser frem til å treffe deg!

Hilsen oss på Villa Nordstrand