Villa omsorg

Villa Omsorg – Vi er alltid tilgjengelig for deg

Villa Omsorg AS ble stiftet i februar 2016 på bakgrunn av tett dialog med pasienter og pårørende som ønsket alternativer innen eldreomsorgen.

Vi skreddersyr et tilbud på bakgrunn av det de eldre selv har signalisert.

Villa Omsorg er et privat hjem hvor eldre med pleie- og omsorgsbehov kan bo i kortere perioder eller på permanent basis. Vi vet at mange faller utenom det kommunale tilbudet og kan føle seg ensomme. Kanskje noen dager hos oss vil gi den enkelte et løft?

Boligen er bemannet med helsepersonell som kan bistå med medisinhåndtering, stell og tilby sosialt samvær i harmoniske omgivelser. Det vil være fokus på hjemmelaget mat, omsorg, trygghet og trivsel. Ved høytider lager vi hyggelige rammer for tradisjonelle arrangementer. Vi står også for kommunikasjon med fastlege og legevakt, samt spesialist-helsetjenesten ved behov. Innen urologi har vi også spisskompetanse.

Om du som pårørende i perioder ikke kan være tilgjengelig for dine nærmeste vil vi kunne være et trygt alternativ. Vårt mål er å skape et trygt og godt hjem under oppholdet på Villa Omsorg.

Du må gjerne kontakte oss selv, eller om du får noen til å ringe Villa Omsorg for deg. I forkant av oppholdet kan vi om ønskelig møtes for en samtale for å bli kjent, høre om dine ønsker, vaner og behov. Dette for at vi som jobber på Villa Omsorg kan tilrettelegge oppholdet slik at det blir best mulig tilpasset deg. Hos oss er alle velkomne selv om du ikke skulle være syk, trenge mye hjelp, men kun ha ett ønske om litt forandring i hverdagen for en liten periode.

Villa Omsorg har som fokus å se hele mennesket og imøtekomme individuelle ønsker og behov. I møte med eldre verdsetter vi den gode samtalen. Det å motivere og tenke positivt, betyr mye for å skape trivsel og en god hverdag.

Ring for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å treffe deg som vil tilbringe tid hos oss.

Hilsen oss på Villa Omsorg